SPORTVERENIGING

Als sportvereniging bent u betrokken bij uw clubleden om ze te helpen plezier te hebben in hun sportactiviteiten en om beter te presteren. Voeding draagt hier een belangrijke rol bij. Maar zoals elke sportvereniging's budget, rijst deze niet de pan uit. En zeker niet om hierbij gezonde voeding een belangrijke rol in te geven. Ook is er geen tijd voor dit. Maar is dat zo? Vanaf nu levert en bezorgt SportsTribe voedzame en verse kant-en-klaar maaltijden die sportactiviteiten kan verbeteren. Hoe?

Heeft u wekelijkse trainingen en clubleden die graag zouden willen profiteren van verse, voedzame maaltijden die hun sportactiviteiten ondersteunt? Dan kun je een bestelling plaatsen (minimum van 1 box = 10 maaltijden) bij SportsTribe en deze bestelling zullen wij bezorgen op uw locatie. Deze voedzame maaltijden hebben een 100% vers garantie.  

Hoe? Wij bereiden en bezorgen de verse maaltijden aan uw sportvereniging. Deze zijn klaar om te eten en zo vers dat deze maaltijden tot 5 dagen houdbaar zijn in de koelkast. Wij maken geen gebruik van toegevoegde conserveringsmiddelen, kleurstoffen of toegevoegde suikers en-/of zout. De maaltijden zijn samengesteld door professionele chefs waarbij de focus ligt op de maximale absorptie van micronutriënten (vitamines en mineralen) met elke 200+ gram aan groenten en de beste verhouding van macronutriënten (eiwitten, koolhydraten en vezels). Dit is van essentieel belang voor allerlei doelen met betrekking tot de sportprestaties.

 

Marketingmateriaal zal de focus leggen op de voedingsstoffen die een iemand nodig heeft, gebaseerd op de sportactiviteit. 

Bewuste voeding kan bijdragen aan het behalen van de doelen met uiteindelijke gemotiveerde, terugkerende klanten.

Bovendien verdient u 2.60 op elke maaltijden (op een advies vp van 9.90€). Dit betekent maar wel extra service en inkomsten.

Bestell nu en betaal met gemak op factuur!.​