SPORTSCHOOL / CROSSFIT BOX

Mensen die sporten in uw sportschool of box komen (hoogstwaarschijnlijk) met een bewust doel. Bijvoorbeeld om fitter te worden. Deze doelen kunnen alleen bereikt worden met de juiste training en de juiste voeding. U biedt diverse services aan door goed getrainde trainers, sportklassen etc. Ondanks deze services, is voeding nog steeds een puzzel voor de meeste sportscholen. Waarom? 

Allereerst omdat voeding niet uw core business is. U bent een sportschool, geen restaurant. Daarnaast is er nog geen oplossing voor verse maaltijden in een sportschool zonder het gebruik van een professionele keuken.

 

De samenleving verandert snel. Mensen krijgen het steeds drukker, maar willen wel gezonder en bewuster leven, sporten en eten. SportsTribe wilt extra service leveren door verse en voedzame maaltijden aan te bieden in uw sportschool terwijl u zich kunt blijven focussen op het runnen van de sportschool.

Hoe? Onze voedingsdeskundigen selecteren, goekeuren en laten bezorgen verse sportmaaltijden aan uw sportschool. Deze zijn klaar om te eten en zo vers dat deze maaltijden 5 dagen houdbaar zijn in de koelkast. Wij maken geen gebruik van toegevoegde conserveringsmiddelen, kleurstoffen of toegevoegde suikers en-/of zout. De maaltijden zijn goedgekeurd door voedingsdeskundigen waarbij de focus ligt op de maximale absorptie van micronutriënten (vitamines en mineralen) en de beste verhouding van macronutriënten (eiwitten, koolhydraten en vezels). Dit is van essentieel belang voor allerlei doelen met betrekking tot de sportprestaties.

Met bewuste voeding zal je sportschool nog meer bijdragen aan het behalen van je klanten doelen met uiteindelijke gemotiveerde, terugkerende klanten.

Bovendien verdient u 2.60 op elke maaltijden (op een advies vp van 9.90€). Dit betekent maar wel extra service en inkomsten.

Bestell nu en betaal met gemak op factuur!.