OVER SPORTSTRIBE

 

Sportstribe is in 2014 van start gegaan vanuit een keuken van een groentewinkel in Den Haag met het leveren van warme en direct eetbare maaltijden voor alle atleten in Den Haag. Wij zijn begonnen met het maken van een specifiek weekplan voor verschillende atleten, gebaseerd op hun behoefte en trainingsschema.

In 2018 is hier ook de B2B sector bij gekomen. Hierdoor werden de maaltijden ook geleverd aan sportscholen, CrossFit box-en en aan persoonlijke trainers. Dit gaf ons het idee om het grotere publiek te gaan betreden, door middel van een samenwerking met een professionele voedselproducent in Nederland. Na één jaar lang onderzoek te hebben gedaan, bleek ‘Uitgekookt.nl’ dezelfde overtuigingen te hebben als Sportstribe op het gebied van gezonde voeding. In feite, bij ‘Uitgekookt.nl’ geloven ze dat groentes fundamenteel zijn voor de gezondheid. Hierom bevat een maaltijd altijd op z’n minst 200 gram groenten. Hun geloven in het gebruik van natuurlijke producten zonder conserveringsmiddelen of toegevoegde geur en kleur-stoffen. Sportstribe weet dat deze manier van koken de voedingsstoffen-absorptie maximaliseert. Wat de sportprestatie ondersteunt.

Bij Sportstribe geloven wij in voedingswetenschappen. Wij geloven dat je lekker eten niet hoeft te vermijden, wanneer je natuurlijke voeding eet, met de juiste hoeveelheid macronutriënten en in energiebalans.

 

Sportstribe zal uw band met voeding vernieuwen en versterken. Door uw angst of twijfels over wat de juiste voeding voor uw sport is weg te nemen.

Onze voedingsdeskundige selecteert voor u de juiste ingrediënten, gecombineerd met de juiste macronutriënten-verhouding. Zodat u kunt eten met sereniteit en u kunt genieten van uw leven en uw favoriete sport. De maaltijden bestaan uit minstens 200 gram groenten. Dit zorgt ervoor dat u alle mineralen en vitamines die u nodig hebt om uw beste prestaties te leveren binnenkrijgt.

 

Kies simpelweg het voedingspakket wat overeenkomt met uw sport, de voedingsdeskundige van Sportstribe doet de rest! Bekijk het hier!

 

Mocht u nog net voor dat extraatje willen gaan en het wilt personaliseren, kies dan ons persoonlijke maaltijdplan. Onze voedingsdeskundige zal voor u persoonlijk te werk gaan!