DIENSTEN VOOR ATLETEN

SPORTMAALTIJDEN BOX

sportmaaltijden geselecteerd 

door sport-voedingsdeskundige

Wat gaan wij vandaag eten?

 

Een vraag die we onszelf dagelijks meerdere malen stellen. Het antwoord is heel gemakkelijk en ongelooflijk ingewikkeld tegelijkertijd.

Wij willen iets eten dat lekker is, dat geen uren bereidingstijd nodig heeft en ook nog gezond is, zodat we niet alle sportieve winsten ongedaan maken.

Makkelijk toch? Het is zo gecompliceerd dat we altijd een compromis moeten sluiten. Kies je een smakelijke maaltijd boven de gezondheid van de maaltijd? Of kiest u voor uren koken, zodat u minder tijd overhoudt om te trainen? Of wordt het een lekkere maaltijd, waarvan je spijt gaat krijgen tijdens de eerstvolgende training?

 

Wat als wij een groep chef-koks tot onze beschikking hebben om smakelijke maaltijden te bereiden, met daarbij een groep voedingsdeskundigen die ervoor zorgen dat de maaltijden ook gezond zijn? En ten slotte de maaltijd direct klaar is om te eten?

Klinkt perfect toch?

Dit is wat de SportsTribe voedingsdeskundige dienst u biedt. Zodat u nooit geen compromis meer hoeft te maken tussen smaak, gemak of gezondheid!

 

Laat onze voedingsdeskundige de juiste maaltijd voor u kiezen, laat professionele chef-koks het voor u koken, zodat het klaar is om te eten en laat het bij u thuis bezorgen, zodat u tijd kunt besparen, meer kunt trainen en uw betere zelf kunt zijn!

Niet alleen selecteren wij verse en energie leverende sportmaaltijden wij doen veel meer

Personlijke

voeding

strategie

energie behoeften berekening

macros verhuidingen berekeining

voeding planning en timing op je training schema

Sportvoeding privee lessen

Koken is onze passie en bovendien is SportsTribe gespecialiseerd om sport en voeding op elkaar te laten afstemmen om de sportprestaties te verbeteren. Daarvoor is kennis, toewijding en inzettingsvermogen voor nodig. Ontbreekt het jou aan kennis om jouw doel te halen? Of heb je extra advies nodig? Wij bieden een effectieve online cursus aan van 4-uur.